Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax ziet af van Matthew Amoah


22 juli 2011 - Ajax heeft niet langere interesse in Matthew Amoah van NAC Breda. De Ghanese aanvaller was nadrukkelijk in beeld als tweede spits van de Amsterdammers. In de ogen van de technische staf is Amoah niet de ideale man voor die rol, zo schrijft het Algemeen Dagblad.

Volgens het Algemeen Dagblad twijfelt Ajax sowieso of het nog wel een extra aanvaller aantrekt. De ploeg kan ook Siem de Jong gebriken als spits achter Kolbeinn Sigthorsson. Ajax zal alleen een spit aantrekken als deze voldoet aan de beoogde profielschets en betaalbaar is.

Ajax heeft ook nog de beschikking over de jonge Geoffrey Castillion. De aanvaller stond eerder op de nominatie om op huurbasis naar RKC Waalwijk te trekken. Nu Ajax geen aanvaller lijkt te contracteren is de verwachting dat Castillion aanblijft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!