Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente zonder Ruiz tegen Vaslui


25 juli 2011 - FC Twente moet het morgen (dinsdag) in de voorronde van de Champions League doen zonder Bryan Ruiz. De Costa Ricaanse aanvaller is onvoldoende hersteld van een bovenbeenblessure die hij opliep in een oefenduel met WKE.

FC Twente treft dinsdag in de Arnhemse Gelredome het Roemeense FC Vaslui. Naast Ruiz kan Co Adriaanse in zijn eerste officiële duel als trainer van FC Twente ook niet beschikken over Denny Landzaat (scheenbeenkwetsuur), Roberto Rosales (nog vakantie vanwege deelname aan Copa America) en Dwight Tiendalli (geschorst).

Door de afwezigen moest FC Twente noodgedwongen een aantal jeugdspelers bij de selectie halen. Theodor Vogelsang, Nils Röseler en Steven Berghuis zitten zodoende bij de achttien-koppige selectie. Berghuis maakte in de voorbereiding als rechtsbuiten al de nodige indruk. Mogelijk dat Berghuis dus daadwerkelijk speelminuten gaat pakken.

De wedstrijd wordt morgen live uitgezonden op Eredivisie Live. Aanvang van de uitzending is om 20.15 uur.

Wed nu GRATIS op FC Twente - Vaslui bij Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!