Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wint met 2-0 van Vaslui in Arnhem


26 juli 2011 - FC Twente heeft zichzelf in een goede uitgangspositie gemanoeuvreerd voor de vierde kwalificatieronde van de Champions League. Het Roemeense FC Vaslui werd met 2-0 verslagen. Beide goals kwamen op naam van Marc Janko.

In de Arnhemse Gelredome moest Co Adriaanse de nodige wijzigingen doorvoeren in zijn beoogde basiself in verband met blessures (o.a. Landzaat, Ruiz en Janssen), vakantie (Rosales) en een schorsing (Tiendalli). Hierdoor waren er basisplaatsen voor de jongelingen Leugers en Berghuis.

FC Twente had maar weinig te duchten van FC Vaslui. De Roemeense club was enkel bij 0-0 gevaarlijk door Adailton. Een versierde vrije trap door Sanmartean (ex-Utrecht) werd door Adailton vakkundig over de muur getrapt. Zijn inzet eindigde buiten het bereik van Mikhaylov op de lat.

Na 34 minuten spelen kwam FC Twente op voorsprong. Het was Marc Janko die een toegekende strafschop benutte. Vlak na rust zou de Oostenrijker ook de 2-0 voor zijn rekening nemen. FC Twente ging vervolgens te speels op zoek naar de 3-0, met iets meer vernuft had deze zeker kunnen vallen.

Een aantal spelers van FC Vaslui maakte in de tweede helft uit frustratie een overtreding en kregen een gele prent. In totaal zouden vandaag vijf Vaslui spelers op de bon gaan, Brama kreeg aan de kant van Twente geel. Zondag wacht FC Twente de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax, daarna kan het vizier op de return tegen FC Vaslui. Veel problemen lijkt dat duel niet meer te geven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!