Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stekelenburg opgelucht na akkoord met AS Roma


30 juli 2011 - Maarten Stekelenburg is het met AS Roma eens geworden over een vierjarige verbintenis. De 28-jarige doelman van Ajax en het Nederlandse Elftal was bijzonder opgelucht in gesprek met de website van zijn zaakwaarnemer Rob Jansen, Sport-promotion.nl

"Eindelijk is de kogel door de kerk", aldus Stekelenburg op de website van zijn zaakwaarnemer. "Ik zal hier straks met een trots gevoel voor vier jaar tekenen. De club ademt voetbal uit, in alle opzichten. Ik heb nog geen tijd gehad om het stadion te bekijken, maar ik heb al wel het trainingscomplex gezien. En dat mag er zijn. Alle faciliteiten zijn aanwezig, de verzorging van de spelers is optimaal. Iedereen heeft zijn eigen kamer op het complex, prachtig allemaal."

"Na de keuring zijn we naar het trainingscomplex van Roma gegaan, waar ik een kwartier met trainer Luis Enrique heb gesproken. Dat ging vooral over de technische kant van het verhaal. Een prettig gesprek moet ik zeggen. En het werd me duidelijk dat Roma me zo snel als mogelijk binnen wil hebben. Medio augustus speelt Roma eerst voor de Europa League, een week later begint de competitie. Enrique hoopt dat de clubs er nu zeer snel uit zullen zijn, want ook hem heeft het allemaal veel te lang geduurd."

Nu dienen Ajax en AS Roma het nog eens te worden, struikelblok zijn vooralsnog een aantal bankgaranties. "Het is gewoon niet anders. Morgenavond vlieg ik terug naar Nederland. Als er dan nog steeds geen witte rook is, zal ik nog langer moeten wachten. Maar het is zoals het is. Ik kan er zelf verder geen invloed meer op uitoefenen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!