Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente heeft geen kind aan Heerenveen


20 augustus 2011 - Ron Jans heeft het met SC Heerenveen bijzonder lastig bij de start van het seizoen 2011/2012. Vandaag werd opnieuw een ruime nederlaag geleden. In het eigen Abe Lenstra Stadion gingen de Friezen met 5-1 onderuit tegen FC Twente. Heerenveen incasseerde daarmee al 12 goals in de eerste 3 duels. Vorig jaar verloor Twente nog in Friesland met 6-2.

De van NEC overgekomen Ramon Zomer kwam afgelopen week de defensie van SC Heerenveen versterken. Zomer diende de defensie van SC Heerenveen te gaan leiden, ook hij had vandaag geen antwoord op de aanvalsdrift van de Tukkers. Ook Janmaat maakte zijn rentree in het elftal van Jans. De volledige verdediging bestond uit Janmaat, Kruiswijk, Zomer en El-Akchaoui.

FC Twente kwam na 27 minuten spelen op voorsprong. Het was Luuk de Jong die de score opende. Op fraaie wijze rondde hij een mooie pass van Wout Brama af. Drie minuten later kwam FC Twente al op 0-2. Na een bekeken steekpass van Ruiz rondde de opgekomen Willem Janssen af. In de blessuretijd van de eerste helft zou Marc Janko de ruststand op 0-3 bepalen.

In de tweede helft zouden nog drie doelpunten vallen, waarvan een voor SC Heerenveen. De 0-4 kwam op naam van Emir Bajrami die eveneens op schitterende wijze scoorde. Narsingh redde drie minuten voor tijd voor Heerenveen de eer maar het slotakkoord was opnieuw voor FC Twente. De Jong werd onreglementair neergehaald in de zestien van Heerenveen en Marc Janko benutte de toegekende strafschop.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!