Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles - Feyenoord eindigt in 1-1


21 augustus 2011 - Feyenoord kent een uitstekende start van het seizoen. Na overwinningen op Excelsior en Roda JC speelde de ploeg van Ronald Koeman vandaag op het kunstgras van Almelo met 1-1 gelijk tegen Heracles.

De wedstrijd was van een bedenkelijk niveau, in de eerste helft waren er nauwelijks kansen te noteren. Als er al iets gebeurde was dat van afstand. Na rust had Armenteros de thuisploeg op voorsprong moeten zetten na wanorde in de Feyenoord-defensie. Niet veel later was het alsnog raak. Invaller Glynor Plet dook op voor Erwin Mulder en trof doel.

Feyenoord had aanvallend nog weinig laten zien, zeker Sekou Cisse kwam niet het stuk voor. Koeman besloot Schaken in het veld te brengen voor Cisse. Die wissel betaalde zich uit. Met een individuele actie zorgde Schaken eigenlijk in zijn eentje voor de 1-1. De goal kwam echter op naam van Guyon Fernandez die op de doellijn de bal nog een tikje moest geven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!