Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax morst punten in Venlo


21 augustus 2011 - Na Feyenoord heeft ook Ajax vandaag haar eerste puntverlies van het seizoen geleden. Op bezoek bij VVV Venlo kwam de ploeg van Frank de Boer niet verder dan een 2-2 gelijkspel. VVV Venlo had zelfs enige tijd een 2-0 voorsprong in handen.

In de eerste helft waren er niet al te veel hoogtepunten. Ajax had een veldoverwicht maar kon het VVV Venlo niet echt moeilijk maken. VVV Venlo stond goed georganiseerd. Na rust kwam VVV Venlo zelfs op voorsprong. Uchebo leek de 1-0 te scoren maar het was Musa die de bal het laatste zetje voor de lijn gaf.

Musa, die de afgelopen maand bij Nigeria uitblonk op het WK voor spelers onder 20 jaar, zou na een uur spelen ook de 2-0 aantekenen. De buitenspeler was opnieuw zijn directe tegenstander Daley Blind te slim af. VVV Venlo had een 2-0 voorsprong en niet veel later besloot De Boer zijn linksback van het veld te halen. Blind werd vervangen door Anita.

Ajax kwam razendsnel terug in het duel. Een droge knal van Theo Janssen leverde de 2-1 op. Enkele minuten later was het 2-2 door Sigthorsson na een blunder van VVV-verdediger Yoshida die de bal wel heel eenvoudig in de voeten van een Ajax-speler schoof. Met nog twintig minuten te gaan wankelde VVV Venlo opzichtig. VVV Venlo zou mede door goed keeperswerk van Dennis Gentenaar op de been blijven en een puntje van Ajax pakken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!