Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV eenvoudig langs ADO Den Haag


21 augustus 2011 - PSV schudde vandaag eindelijk de schroom van zich af. In Den Haag werd met 3-0 gewonnen bij ADO. Al bij rust was de eindstand bereikt. Opnieuw was Dries Mertens het goudhaantje aan Eindhovense zijde.

De kleine Belgische dribbelaar tekende zelfs voor de 0-1, al weer zijn derde goal van het seizoen. Vervolgens zou de international de assist leveren voor de 0-2 van Georginio Wijnaldum. Ook bij de 0-3 speelde Mertens een voorname rol. Een schot van hem kon nog worden gekeerd door ADO-doelman Coutinho maar in de rebound was het Ola Toivonen die de 0-3 aantekende.

ADO Den Haag oogde bijzonder gefrustreerd en zou uiteindelijk vijf gele kaarten incasseren. PSV voetbalde de wedstrijd rustig uit met het oog op het Europa League-duel van aanstaande donderdag tegen het Oostenrijkse SV Ried. De ploeg kreeg nog wel een aantal goede mogelijkheden maar Coutinho bleek niet meer te kloppen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!