Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ verwelkomt Zweedse rechtsback'


21 augustus 2011 - AZ krijgt na de winterstop de beschikking over de Zweed Mattias Johanssen, zo meldt RTV Noord-Holland. De rechtsback komt over van het Zweedse Kalmar FF.

De negentienjarige Johansson had bij Kalmar nog een contract tot 1 januari 2013. Het is onbekend hoeveel AZ neertelt voor de verdediger. Wel was duidelijk dat de rechtsbackpositie in Alkmaar dun bezet was. Johansson is aanvankelijk voor de breedte aangetrokken maar dient op den duur de concurrentie aan te gaan met Dirk Marcellis.

Overigens verwacht AZ komende week ook afscheid te nemen van Sergio Romero. Onderhandelingen met Sampdoria lopen voorspoedig. De club degradeerde het afgelopen seizoen uit de Serie A en wil dit seizoen direct weer terugkeren naar het hoogste niveau van Italië. AZ zou een bedrag van ongeveer 3,5 miljoen euro voor Romero incasseren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!