Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Douglas lijkt bij FC Twente te blijven


22 augustus 2011 - Hoewel Douglas zelf al enigzins kenbaar maakte weinig interesse te hebben in een overgang naar Sporting Lissabon geeft de Portugese club niet op. Afgelopen zaterdag werd Douglas door Sporting Lissabon bekeken en hoorde de club de vraagprijs van FC Twente.

Mocht Douglas ook volgende maand nog bij FC Twente spelen, dus na de huidige transferperiode, dan ontvangt de verdediger een Nederlands paspoort. Dit stelt Douglas in staat eenvoudiger de overstap te maken naar bijvoorbeeld de Premier League. Daarnaast lonkt ook een oproep voor het Nederlands Elftal wat vermoedelijk resulteert in de interesse van grotere clubs.

Naast dat verhaal is er ook nog de vraagprijs van FC Twente: 12 miljoen euro. Evenals Ruiz heeft ook Douglas een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan. Alleen tegen die prijs is FC Twente bereid te praten. Het is onbekend of Sporting Lissabon bij machte is een dergelijk op te hoesten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!