Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Onduidelijkheid over Erik Pieters


22 augustus 2011 - Alan Pardew, manager van Newcastle United, bekeek Erik Pieters gisteren tijdens ADO Den Haag - PSV. Toch is het nog maar de vraag of Pieters daadwerkelijk de overstap zal maken naar de club uit de Premier League.

Manchester City zou namelijk bereid zijn mee te werken aan een tijdelijke overgang van Wayne Bridge. De voormalig Engels international zit op een dood spoor bij Manchester City. De extreem rijke Premier League club is bereid de helft van zijn salaris van 90.000 euro per week op te hoesten indien Newcastle United dit seizoen de andere helft betaald bij een huurovereenkomst.

PSV blijft vasthouden aan een vraagprijs van ongeveer 7 miljoen euro. Tot dusver wil Newcastle United niet verder gaan dan 5 miljoen euro. Ondertussen is daar met Bridge ook nog een interessant alternatief bijgekomen.

'Newcastle United is een geweldige club,' stelt Pieters vandaag in het Algemeen Dagblad. 'Maar ik kan er verder weinig over zeggen. Pas als er een akkoord is met PSV, ga ik met ze praten. Als het afketst, blijf ik bij PSV en wacht er aan het einde van het seizoen een prachtig EK.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!