Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord houdt hoop op nieuwe spits


22 augustus 2011 - Feyenoord is nog altijd met Manchester City in gesprek over een eventuele huur van John Guidetti. De spits van Jong Zweden moet de aanvalsleider van de Rotterdammers gaan worden.

Feyenoord heeft de hoop op Guidetti nog niet opgegeven. "Maar het is een gecompliceerd verhaal", aldus Van Geel in gesprek met De Telegraaf. De technisch directeur van Feyenoord stelt ook dat hij alternatieven heeft mocht Guidetti niet komen. Het is onbekend welke spelers op het lijstje van Feyenoord voorkomen.

FC Twente heeft na het laatste geweigerde bod op Fer zich niet meer in Rotterdam gemeld. Feyenoord verwacht alleen nog een nieuw bod op Fer mocht FC Twente er woensdag in slagen om zich ten koste van de Portugese topclub Benfica voor de Champions League te plaatsen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!