Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse huurt jonge Tsjech van Chelsea


22 augustus 2011 - Opnieuw wordt de link tussen Vitesse en Chelsea duidelijk. Het is geen geheim dat de eigenaren Merab Jordania en Roman Abramovic goede vrienden van elkaar zijn. Vandaag maakte Vitesse bekend het Tsjechische toptalent Tomas Kalas dit seizoen te zullen huren van de Engelse grootmacht.

De 20-jarige Kalas werd vorig jaar zomer door Chelsea gekocht van Sigma Olomouc. De verdediger werd direct nog voor een seizoen verhuurd aan zijn Tsjechische club. Nu maakt de 18-jarige Kalas zijn eerste stappen in het West-Europese voetbal bij Vitesse. In Arnhem kreeg Kalas rugnummer 2.

Vorig seizoen huurde Vitesse met Rajkovic, Matic en Delac een drietal spelers van Chelsea. Nu is er in ieder geval al 1 speler die van Chelsea tijdelijk de overstap maakt naar Arnhem. Vermoedelijk volgen er later deze maand nog meer. Vitesse hoopt nog altijd stiekem op Slobodan Rajkovic, de verdediger hoopt zelf nog steeds op een werkvergunning in Engeland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!