Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ bevestigt vertrek Sergio Romero


22 augustus 2011 - AZ heeft definitief afscheid genomen van Sergio Romero. De Argentijnse doelman vervolgt zijn loopbaan bij het Italiaanse Sampdoria. Daar tekent de 24-jarige international een meerjarig contract.

Sampdoria degradeerde afgelopen seizoen verrassend uit de Serie A, er is de club veel aan gelegen om binnen een jaar weer uit de Serie B te vertrekken. Romero speelt een belangrijke rol in deze plannen. Volgens onbevestigde berichten zou Sampdoria ruim 3,5 miljoen euro aan AZ betalen.

Romero stond sinds 2007 onder contract bij AZ. In 2009 werd hij met AZ kampioen van Nederland en maakte hij ook voor het eerst zijn opwachting in het nationale team van Argentinië. Romero was ook de doelman van Argentinië tijdens het WK van 2010 in Zuid Afrika en bij de Copa America in eigen land. AZ was met Esteban al voorbereid op een eventueel vertrek van Romero.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!