Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van den Brom: 'we zijn nog niet klaar'


22 augustus 2011 - Met de komst van de gehuurde spelers Kalas en Annan heeft Vitesse inmiddels al acht nieuwe spelers gehaald voor dit seizoen. "Maar we zijn nog steeds niet helemaal klaar", meldt trainer John van den Brom. De transfermarkt sluit 1 september.

Vooral met de ervaren international Annan uit Ghana is trainer John van den Brom "superblij." De van Schalke 04 afkomstige speler wordt gehuurd van een optie op koop. "Hij heeft echt een heel goed WK in Zuid-Afrika gespeeld", weet de coach te vertellen aan Omroep Gelderland. "Het is zeker knap van de club dat hij hem hebben kunnen halen."

De controlerende middenvelder Annan was volgens Van den Brom de ontbrekende schakel waar Vitesse lang naar zocht. "Zijn verdedigende kwaliteiten hadden wij niet in de groep, dus dit moest gebeuren. Maar ook voetballend kan hij veel. Bovendien is het een prima jongen die al een goed beeld heeft van onze groep. De laatste twee wedstrijden van Vitesse heeft hij in het stadion bekeken", zegt Van den Brom in gesprek met Omroep Gelderland.

De tweede nieuweling die maandag naar Vitesse kwam is de Tsjech Tomas Kalas. "Een hele talentvolle jongen die aan de hand van Guram Kashia zijn wedstrijden moet gaan meepakken. Hij is pas 18 jaar, maar leeftijd zegt niets in het voetbal", vindt Van den Brom.

De Amersfoorter geeft toe inmiddels veel vertrouwen te hebben in een mooi seizoen. "We hebben de goede momenten afgewacht en ons niet laten leiden door druk of tijd. Er is steeds veel en goed overleg met de mensen van Vitesse wat we hebben en waar we nog kunnen verbeteren. Ik moet zeggen dat ik met de komst van deze twee spelers wel een stuk rustiger ben", lacht Van den Brom.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!