Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Standard Luik aast op Ruud Vormer


22 augustus 2011 - Standard Luik overweegt een bod te doen op Ruud Vormer. De Belgishce topclub hoopt nog deze weken zaken te doen met Roda JC. De 23-jarige middenvelder heeft in Limburg nog een contract voor 1 seizoen en is niet van plan zijn verbintenis te verlengen.

Volgens Voetbal International zal Standard Luik snel een bod op de middenvelder doen. 'Ik heb het in de Belgische media vernomen', reageerde Vormer in gesprek met Voetbal International. 'Concreet weet ik nog van niets, maar ik wacht wel af. Standard Luik is een topclub in België, maar meer weet ik er op dit moment niet van.'

Technisch directeur Gerard Wielaert van Roda JC 'Ruud heeft hier nog een contract voor een jaar, maar heeft ook aangegeven dat hij op dit moment niet wil verlengen. Bij een interessant bod valt er dus zeker altijd te praten.'"

Standard Luik moet op zoek naar vrijwel een compleet nieuw middenveld. Steven Defour (FC Porto) en Axel Witsel (Benfica) kozen voor een Portugees avontuur terwijl Udinese en Spartak Moskou zeer concreet zijn voor Mehdi Carcela.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!