Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Tim Matavz ziet overgang naar PSV wel zitten'


23 augustus 2011 - Tim Matavz heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV. De Sloveense aanvaller van FC Groningen voelt zich rijp voor een overstap naar de Nederlandse top en hoopt dan ook dat beide clubs een akkoord zullen bereiken over de transfersom.

Matavz ziet het voorlopig niet zitten om zijn nog twee jaar doorlopende contract bij FC Groningen te verlengen. 'We stellen die beslissing in elk geval tot na 1 september uit en het is de vraag of Tim nog langer in Groningen wil voetballen', zegt zijn zaakwaarnemer Henk van Ginkel vandaag in het Algemeen Dagblad.

FC Groningen kan nu nog een mooi bedrag vragen voor de Sloveense aanvaller, volgend jaar heeft hij nog maar een eenjarig contract. 'Het zou helemaal niet raar zijn als Matavz volgend jaar zomer vertrekt', zegt Van Ginkel. 'Er komt een moment dat je verder wilt kijken en klaar bent met een club.' PSV deed vorige week al een eerste bod op Matavz en het wordt verwacht dat de club snel in Groningen zal terugkeren met een nieuw bod.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!