Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Douglas gelooft in goede afloop


23 augustus 2011 - FC Twente zal in Lissabon de nul moeten houden en zelf minimaal eenmaal tot scoren te komen. Een loodzware opgave voor de Tukkers in het duel met Benfica, toch ziet Douglas het positief in.

"Natuurlijk wordt het een heel moeilijke wedstrijd, maar toch geloof ik in onze kansen. Het is belangrijk dat we de nul houden. Dat is niet makkelijk tegen zulke goede aanvallers, maar onze verdediging staat dit seizoen weer goed. Als het ons lukt om geen goal tegen te krijgen, maken we een goede kans om door te gaan. Ik heb veel vertrouwen in Ruiz, Janko en De Jong en ik weet zeker dat onze aanvallers een goal zullen maken in Lissabon", aldus Douglas in gesprek met De Telegraaf.

Douglas was eerder al bij FC Twente van de partij toen het in de voorronde van de Champions League werd uitgeschakeld door Arsenal en een jaar later door Sporting Lissabon. Douglas: "Nu zijn we als elftal verder dan toen. Onze ervaringen van vorig seizoen in de Champions League en na de winterstop in de Europa League tegen zware tegenstanders als Rubin Kazan en Zenit Sint-Petersburg hebben ons sterker gemaakt. We weten nu echt wat nodig is in een Europese wedstrijd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!