Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag test Lencse af


23 augustus 2011 - ADO Den Haag hoopt zich deze maand nog te versterken met een extra aanvaller. Proefspeler Laszlo Lencse zal dat in ieder geval niet worden. De Hongaarse aanvaller was een week op proef in Den Haag maar is niet het type speler waar de club naar op zoek was.

"Het is een jongen die meer vanaf de zijkant wil komen", aldus commissaris Paul Beyersbergen in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Wij zijn echt op zoek naar een spits." Volgens het Algemeen Dagblad denkt de club nu aan John Verhoek (Stade Rennes) en de momenteel clubloze Jan Vennegoor of Hesselink. Verhoek, de jongere broer van Wesley, kan voor een seizoen van Rennes worden gehuurd.

Bij een aanvaller blijft het mogelijk niet. De 28-jarige Sloveens international Mitja Morec komt namelijk vanaf woensdag op proef in Den Haag. Mogelijk is Morec de gewenste vervanger van Timothy Derijck. Morec is een optie indien Sander Keller dan toch niet transfervrij mag vertrekken bij het Zwitserse Nauchâtel Xamax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!