Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buitenlands avontuur lonkt voor Van der Wal


23 augustus 2011 - Dennis van der Wal lijkt zijn professionele loopbaan te kunnen vervolgen, dat zal echter wel in het buitenland zijn. De rechtsback zit sinds deze zomer zonder contract nadat FC Zwolle besloot zijn aflopende verbintenis niet te verlengen.

De speler gaat nu op proef bij Azal Baku uit Azerbeidzjan, zo meldt Voetbal International. Mocht deze proefperiode niet naar wens zijn dan wacht mogelijk nog een stage bij de Georgisch kampioen FC Zestafoni die eveneens in hem interesse heeft. Van der Wal werd vorig seizoen door FC Zwolle aan Cambuur verhuurd. In de playoffs voor promotie naar de Eredivisie miste Van der Wal namens Cambuur de beslissende strafschop tegen uitgerekend FC Zwolle.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!