Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente gaat zich niet verstoppen


24 augustus 2011 - FC Twente neemt het vanavond in Lissabon op tegen Benfica. Inzet is een plaats in de groepsfase van de Champions League, de verliezer speelt komend seizoen in de Europa League. Een wereld van verschil kwalitatief gezien maar niet te vergeten ook financieel.

Na de 2-2 in Enschede weet FC Twente wat het vanavond moet doen tegen Benfica. Co Adriaanse verwacht dat hij met offensief spel voor verwarring bij Benfica kan zorgen. Co Adriaanse in gesprek met De Telegraaf: "Als je een goede bokser treft, moet je niet gaan boksen, want dat ga je waarschijnlijk verliezen. Je kunt dan beter gaan worstelen, want daarmee kun je de tegenstander misschien verrassen. Als we net zo gaan voetballen als Benfica verliezen we, want zij hebben technisch betere spelers. Dus zullen we iets anders moeten verzinnen."

De wedstrijd wordt vanavond live door de NOS uitgezonden op Nederland 3. Aanvang van het duel is 20.45 uur. De voorbeschouwing begint al om 20.25 uur met als analist Ron Jans. Wed nu 50 euro GRATIS bij Unibet.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Mikalyov; Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli; Brama, Janssen, De Jong; Ruiz, Janko en John.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!