Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Glenn Verbauwhede zegt Roda JC af


24 augustus 2011 - Glenn Verbauwhede wordt zeker niet de opvolger van Tyton bij Roda JC, dat verklaarde de Belgische doelman in gesprek met Voetbalkrant.com. De 26-jarige doelman was overbodig bij Club Brugge en had nog maar een eenjarig contract. Roda JC leek dus goede papieren te hebben.

"De deal gaat zeker niet door. Hun aanbod was interessant", stelt de doelman in gesprek met Voetbalkrant.com. "Ze konden me echter maar een contract van één jaar aanbieden. Ik wil een meerderjarige verbintenis aangaan." Nu een meerjarig contract uitblijft is de overgang van de baan. "Ik zal niet naar Roda gaan."

Verbauwhede zou bij het uitblijven van een transfer dit seizoen trainen en spelen bij de beloftenploeg van Club Brugge. Mogelijk wordt de doelman nu toch bij de selectie gehaald vanwege een blessure van Vladan Kujovic.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!