Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boukhari hoopt op Nederlandse club


25 augustus 2011 - Nourdin Boukhari keert mogelijk nog voor het einde van de maand terug in de Eredivisie. De 31-jarige middenvelder mag ondanks een nog 1 jaar doorlopend contract transfervrij vertrekken bij het Turkse Kasimpasa SK.

Boukhari vertelde in De Telegraaf: "De club hoopte door het omkoopschandaal in het Turkse voetbal in de hoogste afdeling te blijven, maar degradeert toch. De trainer wilde me graag behouden. Mijn salaris drukt echter te zwaar op de begroting."

De middenvelder hoopt op een terugkeer naar Nederland of België. "Ik hoop op de eredivisi. Ik ben fit, heb de hele voorbereiding met Kasimpasa meegemaakt en daarnaast nog voor mezelf getraind." Boukhari speelde in het verleden onder andere voor AZ, NAC Breda en Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!