Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Poolse doelman op proef bij Roda JC


25 augustus 2011 - Roda JC krijgt mogelijk na Przemyslaw Tyton opnieuw een Poolse keeper onder de lat. De Limburgers krijgen vanaf vandaag Pawel Kieszek enkele dagen op proef. Kieszek is afkomstig van FC Porto dat bereid is hem een seizoen aan Roda JC te verhuren.

Bij de winnaar van de Europa League heeft Kieszek nog een contract tot de zomer van 2014. Met FC Porto heeft Roda JC al een akkoord bereikt over de huursom van de 27-jarige doelman. "We hebben Kieszek bekeken op beelden en dat zag er goed uit", aldus technisch directeur Gerard Wielaert in gesprek met Dagblad De Limburger. "Maar we gaan geen speler vastleggen op basis van beelden alleen. We willen zo'n jongen wel zelf aan het werk zien."

Bij FC Porto is onze landgenoot Wil Coort keeperstrainer. Hij attendeerde Roda JC op de beschikbaarheid van Kieszek.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!