Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV ruim langs SV Ried


25 augustus 2011 - PSV had vandaag geen kind aan het Oostenrijkse SV Ried. De formatie kwam in de tweede helft op volle toeren en rolde SV Ried met 5-0 op. Wel moest worden aangetekend dat SV Ried vergelijkbaar is met het niveau van een subtopper uit de Jupiler League.

In de eerste helft was het spel van PSV bijzonder moeizaam, om het SV Ried moeilijk te maken diende te worden geschakeld naar een hoger tempo. Het kreeg weliswaar een aantal kansen, zo eindigde een knap schot van Jeremain Lens op de paal, maar echt overtuigend was het allemaal ook niet. SV Ried loerde op de counter maar viel eigenlijk alleen op in de vele buitenspelsituaties.

Na rust kwam PSV beter uit de startblokken. Op aangeven van Labyad was het al snel Ola Toivonen die de 1-0 maakte. Jeremain Lens zou een kleine twintig minuten voor tijd op fraaie wijze de 2-0 maken. De snelle aanvaller brak door maar werd door de uitgekomen keeper naar de zijkant gedrukt. Toch wist Lens bijna vanaf de achterlijn toch de bal nog in het doel te krijgen.

Onder aanvoering van uitblinker Dries Mertens zou PSV in het restant van het duel nog drie keer scoren. Georginio Wijnaldum scoorde na een teruggelegde bal, Zakaria Labyad schoot van afstand raak terwijl ook Kevin Strootman nog zijn doelpuntje mee pikte. Daarmee had PSV haar ruime zege te pakken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!