Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ verplettert Aalesunds FK: 6-0


25 augustus 2011 - Vorige week ging AZ verrassend onderuit op het kunstgras bij Aalesunds FK (2-1). AZ moest en zou dat vandaag in het eigen Afas Stadion rechtzetten. Zo geschiedde. De ploeg van Gertjan Verbeek versloeg de Noorse ploeg met maar liefst 6-0.

Al na zeven minuten spelen kwam AZ vandaag op voorsprong. Het was Pontus Wernbloom die raak kopte uit een corner. Na 26 minuten spelen viel in Alkmaar al de 2-0. Ditmaal was het Jozy Altidore die opnieuw bewees een neusje voor de goal te hebben. In de tweede helft ging AZ stug door met het scoren van doelpunten.

Maarten Martens tekende voor de 3-0 en niet veel later werd ook de vierde gemaakt. Het betekende de tweede goal van de avond voor Jozy Altidore. Na een uur spelen was het Noorse verzet volledig gebroken omdat men ook nog eens met een man minder kwam te staan. Phillips moest het veld ruimen. AZ zou via Holman ('69) en Moisander ('90, strafschop) nog twee keer tot scoren komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!