Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en NEC naderen elkaar over Cillessen


26 augustus 2011 - Jasper Cillessen mag nog altijd dromen van een overgang van NEC naar Ajax. Volgens Ajax-trainer Frank de Boer maar ook bronnen van De Telegraaf is een overgang slechts een kwestie van tijd.

"Het gaat de goede kant op", aldus Ajax-trainer Frank de Boer in gesprek met De Telegraaf. Ajax en NEC zouden elkaar op enkele tienduizenden euro's zijn genaderd. Ook Cillessen en Ajax lijken elkaar te kunnen vinden in een vijfjarig contract. De 22-jarige Cillessen had in Nijmegen nog een contract tot de zomer van 2014.

Voor NEC betekent het de tweede grote financiële klapper van de zomer, eerder werd Bjorn Vlemminckx voor miljoenen verkocht. In Amsterdam zal Cillessen de concurrentie onder de lat moeten aangaan met Kenneth Vermeer. Niet iedereen binnen Ajax is overtuigd van de kwaliteiten van Vermeer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!