Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fulham is Nacer Chadli nog niet vergeten


26 augustus 2011 - Fulham is Nacer Chadli nog niet vergeten. Een eerste bod werd door FC Twente direct van tafel geveegd. Nu zou Fulham met een nieuw bod willen komen wat erg dicht de eerdere vraagprijs van FC Twente zou staan.

Fulham meldde zich vorige week met een bod van vijf miljoen euro in Enschede. Twente-voorzitter Joop Munsterman stelde toen al dat het bod verdubbeld zou moeten worden om met de club in gesprek te komen. Nu zou Fulham-manager Martin Jol volgens De Telegraaf met een nieuw bod komen wat in de buurt komt van het door Munsterman genoemde bedrag.

De 22-jarige Chadli maakte pas vorig jaar zomer de overstap naar FC Twente. In de tussentijd is Chadli uitgegroeid tot Belgisch international en de nieuwe nummer tien van FC Twente. Eerder speelde Chadli in Nederland voor AGOVV Apeldoorn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!