Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Griekse interesse voor Engelaar


26 augustus 2011 - Orlando Engelaar is nog altijd niet vertrokken bij PSV. Een vertrek van de middenvelder lonkt nog altijd. Er zou nu ook interesse uit Griekenland voor de middenvelder zijn.

"Er is interesse, ik weet alleen niet of de club zich al concreet gemeld heeft", aldus Fred Rutten in gesprek met de NOS. Tegenover Eredivisie Live was Rutten een stuk opener en bevestigde hij interesse van clubs uit Engeland en Griekenland. "Ik weet niet of het concreet is, maar ik heb die twee namen ook gehoord.

Rutten kon niet zeggen of Engelaar daadwerkelijk vertrekt wist de oefenmeester ook niet. "Dat moet je hem zelf vragen, ik weet het niet. Dat blijft een keuze van de speler zelf." Eerder speelde Engelaar in het buitenland bij Schalke 04 en Racing Genk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!