Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nieuwe zaakwaarnemer voor Assaidi


26 augustus 2011 - Oussama Assaidi leek nog een seizoen bij SC Heerenveen te blijven. Het is de vraag of dat nog daadwerkelijk het idee is. De aanvaller heeft namelijk Mino Raiola in de hand genomen als zijn nieuwe belangenvertegenwoordiger.

Lange tijd was het voor Assaidi geen probleem om nog een seizoen bij SC Heerenveen te blijven ondanks sluimerende interesse van Nederlanse topclubs en het buitenland. Toch heeft de aanvaller nu Hakim Slimani aan de kant gezet om Mino Raiola als zaakwaarnemer te krijgen.

Raiola staat bekend als de zaakwaarnemer van sterren als Zlatan Ibrahimovic, Maxwell en Mario Balotelli. Afgelopen zomer begeleidde hij ook de transfer van Sergio Romero van AZ naar Sampdoria. Volgens De Leeuwarder Courant zou Assaidi met het overstappen van zaakwaarnemer ook nog een transfer willen pakken. Paris Saint-Germain wordt al langer met de behendige buitenspeler in verband gebracht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!