Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax niet verder in Champions League


26 augustus 2011 - Ajax komt niet verder dan de groepsfase in de Champions League. Direct na de loting voor de groepsfase vanavond in Monaco heeft Unibet als eerste van alle bookmakers de noteringen bekendgemaakt. De Amsterdammers delen hun poule met groepsfavoriet Real Madrid (1,20), Olympique Lyon (7,00) en Dinamo Zagreb (30,00).

Meer dan een derde plaats in poule D zit er voor Ajax dus niet in (12,00). Grote favoriet voor de eindzege - en dat is geen verrassing – is volgens Unibet FC Barcelona, de huidige bezitter van de cup met de grote oren (2,50). Gevolgd door Real Madrid (5,50), Manchester United (8,00) en Chelsea (12,00).

Na het verlies van FC Twente tegen Benfica is er dus slechts één Nederlandse deelnemer. Ook onze zuiderburen zijn met Racing Genk weer eens vertegenwoordigd in het kampioenenbal. De Belgen maken echter nauwelijks kans om de groepsfase te doorstaan (50,00), gezien de tegenstanders in groep E: Chelsea, Leverkusen en Valencia.

Volgens een woordvoerder van Unibet is het toch wel interessant, en lucratief, om een gokje te wagen op het Roemeense Otelul Galati. "Dat levert maar liefst 2.000 keer de inleg op als ze de Champions League ook echt winnen. Verder staan er natuurlijk met confrontaties tussen Barcelona en AC Milan in groep H en met Bayern München tegen Manchester City in groep A mooie en spannende wedstrijden op het programma." Eerste speelronde in de groepsfase is op 13 september.

Unibet heeft op dit moment een speciale Champions League-actie lopen, kijk hier voor de actie

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!