Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Piet Velthuizen definitief naar Vitesse


26 augustus 2011 - Pech voor Piet Velthuizen. Wereldvoetbalbond FIFA heeft de doelman een transfervrije status toegekend waardoor zijn overgang van Heracules Alicante naar Vitesse een feit is. De permissie is echter te laat voor het duel van vanavond waar Vitesse het in de Amsterdam ArenA opneemt tegen Ajax.

Velthuizen's advocaat Jan Kabalt: "We zijn heel blij dat FIFA deze uitspraak heeft gedaan. Helaas voor Piet was het net te laat voor de wedstrijd tegen Aajax, maar vanaf morgen kan hij gewoon spelen." Velthuizen had nog maanden salaris tegoed van het Spaanse Hercules Alicante. Om die reden trainde Velthuizen al enige tijd mee met Vitesse, Hercules was enkel van plan hem een transfervrije status te geven als hij het verschuldigde salaris zou opgeven. De FIFA oordeelde nu anders.

Voor vanavond tegen Ajax heeft trainer John van den Brom voor de positie onder de lat de beschikking over de Est Marko Meerits en de inmiddels weer fitte Eloy Room.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!