Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ten Cate zegt Genk af, Been in beeld


26 augustus 2011 - Henk ten Cate wordt niet de nieuwe trainer van het Belgische Racing Genk. Ten Cate voerde wel een gesprek met de Belgische topclub maar voelt uiteindelijk niets voor een aanstelling. Zodoende is Mario Been nu de voornaamste kandidaat om met Genk de Champions League in te gaan.

De 57-jarige Ten Cate was het laatst actief als coach van het Qatarese Umm-Salal. In februari zette hij een punt achter zijn loopbaan. 'Genk maakte een goede indruk op me. Ze spelen ook in de Champions League', zegt Ten Cate in gesprek metn Voetbal International. 'Het heeft me aan het denken gezet om weer aan de slag te gaan als trainer. Ik heb er goed over nagedacht. Maar mijn leven van dit moment bevalt me goed en daarom heb ik Genk afgezegd.'

Nu lijkt Mario Been de meest voorname kandidaat om in Genk Franky Vercauteren op te volgen. Vercauteren koost voor een lucratief avontuur in het Midden-Oosten. Genk speelt dit seizoen Champions League en komt uit in een groep met Chelsea, Valencia en Bayer Leverkusen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!