Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk denkt aan langer verblijf bij KNVB


27 augustus 2011 - Bert van Marwijk sluit een langer verblijf als bondscoach van het Nederlands Elftal niet bij voorbaat uit. Wel zou de 59-jarige bondscoach een mogelijkheid in het contract moeten hebben om te kunnen overstappen naar de Engelse top. Van Marwijk heeft in Zeist nog een contract tot de zomer van 2012 dat hij tot 2014 kan verlengen.

Van Marwijk heeft het prima naar zijn zin en wil dan ook wel verlengen. Van Marwijk i ngesprek met De Telegraaf: "Alleen wil ik de vrijheid hebben in te gaan op een eventuele uitdaging van een Europese topclub. Ik denk dan aan een paar clubs uit de vier grote voetballanden Engeland, Spanje, Duitsland en Italië."

"Nee, ze hoeven bij de KNVB niet bang te zijn dat ik voor het geld kies bij een middelmatige club waar ik geen gevoel mee heb." De KNVB zou bereid zijn mee te denken over een dergelijke constructie. Van Oostveen van de KNVB: "Oranje zal voor hem na EURO 2012 sportief en financieel minder interessant zijn dan Manchester United of Real Madrid. Bij contractverlenging met Van Marwijk willen wij als KNVB natuurlijk de zekerheid van hem dat hij blijft. Al besef ik dat je Bert bij een droomuitdaging niet kan, en niet moet tegenhouden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!