Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB wil andere opzet competitiestart


27 augustus 2011 - Waar de Bundesliga dit seizoen startte met een thuiswedstrijd van Borussia Dortmund voor 80.000 toeschouwers begon het in de Eredivisie op Woudestein met 3.500 bezoekers tussen Excelsior - Feyenoord. De KNVB wil dat in de toekomst voorkomen.

Directeur betaald voetbal Bert van Oostveen in gesprek met De Telegraaf: "De entourage viel tegen. We sluiten onze ogen daar niet voor. Ik heb dit al besproken met de Eredivisie CV", zegt de directeur betaald voetbal. We denken aan het opstarten van een traditie. Bijvoorbeeld de kampioen tegen de promovendus als competitieopening. Of de kampioen thuis tegen een subtopper. We hebben daarvoor wel de medewerking nodig van burgemeesters en politie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!