Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Assaidi denkt nog niet aan buitenland


27 augustus 2011 - Oussama Assaidi leek nog een seizoen bij SC Heerenveen te blijven. Enkele dagen voor het sluiten van de transfermarkt is het toch nog onrustig geworden om zijn persoontje mede door de switch die hij maakte van zaakwaarnemer. Mino Raiola is zijn nieuwe vertegenwoordiger.

In de media wordt Assaidi al in verband gebracht met Fulham en Paris Saint-Germain. Een buitenlands avontuur wordt door de Marokkaans international niet bij voorbaat uitgesloten. "Er is nog niets concreet, maar voor de clubs die ik in de media lees, wil ik Heerenveen niet verlaten", aldus Assaidi in het Algemeen Dagblad. "Het liefst maak ik een tussenstap bij een Nederlandse topclub. Dat zou voor mijn ontwikkeling het beste zijn. Ik ben nog jong, het buitenland kan altijd nog."

De vraag is welke Nederlandse topclub zit te wachten op Assaidi. PSV en Ajax zijn op dit moment voldoende voorzien op de flanken. Bij FC Twente zou de speler in beeld komen indien Bryan Ruiz nog verkocht zou worden. SC Heerenveen weet al wie het wil aantrekken als Assaidi vertrekt. Rajiv van la Parra die zijn contract bij Caen liet ontbinden komt dan nadrukkelijk in beeld. Van La Parra verruilde de jeugd van Feyenoord enkele jaren geleden voor Caen en is nu transfervrij.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!