Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC en Ajax eens over Cillessen


27 augustus 2011 - NEC heeft op haar website bevestigd met Ajax een akkoord te hebben bereikt over de transfer van Jasper Cillessen. De jonge doelman moet in Amsterdam de concurrentie aangaan met Kenneth Vermeer.

Met de transfer van Bjorn Vleminckx naar Club Brugge brak NEC al haar record. Met het vertrek van Cillessen is dat record al binnen een aantal maanden verbroken. Ajax en NEC hebben elkaar namelijk gevonden in een transfersom van ¤3.225.000,- waarbij NEC in de toekomst nog maximaal een bedrag van ¤500.000,- kan ontvangen aan bonussen. Ook zal NEC mee verdienen aan een eventuele toekomstige transfer van de doelman, 10% van een meerprijs over de vervolgtransfer gaat naar NEC.

Technisch directeur Carlos Aalbersop NEC.nl: "We hebben een paar hele intensieve weken achter de rug met zeer moeizame onderhandelingen met Ajax. Het is goed dat er nu eindelijk overeenstemming is en daarmee duidelijkheid voor iedereen. Ik feliciteer Jasper met zijn overgang naar Ajax. Jasper heeft vanaf zijn elfde jaar bij NEC gevoetbald en ik ben er geweldig trots op dat de grootste transfer uit de geschiedenis van NEC wordt bereikt met een speler uit de eigen voetbal academie."

Een opvolger van Cillessen heeft NEC al. Aalbers: "NEC heeft gelukkig met Gabor Babos nog een geweldige keeper in huis. Hij is het afgelopen seizoen de mentor van Jasper geweest en zal vanaf nu weer terugkeren in het doel van N.E.C. De komende dagen zullen we er alles aan doen om de selectie voor het sluiten van de transfermarkt verder op sterkte te brengen en zodra daar iets concreets over te melden valt zullen we dat doen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!