Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fer: 'Het gaat inderdaad lekker bij Feyenoord'


30 augustus 2011 - Leroy Fer zit nog altijd bij Feyenoord. FC Twente zou pas zaken met Feyenoord kunnen doen als het er in de laatste dagen van de transfermarkt in slaagt Bryan Ruiz of Nacer Chadli te verkopen.

Ondanks alle geruchten zit Fer lekker in zijn vel. "Het gaat inderdaad lekker bij Feyenoord", aldus Fer in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het geeft aan dat ik mij goed kan focussen. Die lijn wil ik doortrekken, ook bij Jong Oranje. Dat elftal is ook heel belangrijk voor mij. Bovendien zitten er zes ploeggenoten in de selectie. Het voelt als thuis. Ik voel me ondanks de onzekere situatie erg sterk."

Nadat AC Milan haar middenvelder Flamini kwijtraakte door een blessure werd Fer ook met de Italiaanse topclub in verband gebracht. Fer: "Ik heb nooit iets gehoord van AC Milan. Ik wil graag in Nederland blijven, maar er zijn natuurlijk een paar clubs in Europa waar een speler nooit nee tegen zal zeggen. Daar hoort AC Milan zeker bij. Maar om het eenvoudig te houden: het wordt of FC Twente of Feyenoord."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!