Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ryan Babel leeft op bij Hoffenheim


12 september 2011 - Ryan Babel maakte afgelopen weekend een grote indruk met TSG Hoffenheim tegen FSV Mainz. Door twee goals kreeg de aanvaller zelfs een publiekswissel. "En dan te bedenken dat dit niet eens mijn beste wedstrijd voor Hoffenheim was", vertelt Babel aan Kicker.

Babel vervolgde zijn verhaal in Kicker: "Die goals doen mij erg goed. Al heb ik waarschijnlijk niet de juiste mentaliteit van een échte aanvaller. Als we winnen door drie asissts van mij ben ik ook gelukkig... Ik hoop dat de bondcoach de wedstrijd tegen FSV Mainz 05 te zien krijgt."

De aanvaller kwam in november vorig jaar het laatst uit voor het Nederlands Elftal. De 40-voudig international: "Maar eerst moet ik mij op Hoffenheim concentreren. Als ik goed blijf spelen, komt de rest vanzelf."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!