Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil door met drietal


13 september 2011 - Feyenoord wil graag door met Kaj Ramsteijn, Diego Biseswar en Jordy Clasie. Het drietal kan dan ook snel om de tafel met technisch directeur Martin van Geel zo meldt Voetbal International.

Waar bij Ramsteijn en Biseswar sprake is van aflopende contracten wil Van Geel de verbintenis met Clasie graag opwaarderen. Clasie keerde afgelopen zomer terug in De Kuip, pakte een basisplaats en lijkt deze niet snel meer weg te geven.

Van Geel in gesprek met Voetbal International: "Het is onze ambitie deze spelers langer te houden. Daarom gaan we snel praten. Clasie heeft inderdaad net zijn contract verlengd, maar toch willen we met hem eens gaan praten. Hij ontwikkelt zich goed."

Ramsteijn speelt door de blessure van Nelom op de linkspositie en heeft het lastig. "Kaj heeft het moeilijk maar hij speelt op een plek die niet de zijne is. Toch begon hij sterk als linksback. Dat het nu even minder loopt, kan gebeuren. Maar die jongen is uit het juiste hout gesneden. Met hem komt het allemaal wel goed."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!