Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mika Vayrynen tekent contract bij Leeds United


13 september 2011 - Mika Vayrynen zat enige tijd zonder club maar tekende vandaag een contract bij het Engelse Leeds United. Het betekent een definitief afscheid van de 29-jarige middenvelder uit Finland van Nederland waar hij al sinds 2001 actief was voor SC Heerenveen, PSV en opnieuw SC Heerenveen.

SC Heerenveen besloot afgelopen zomer zijn contract niet te verlengen. De 54-voudig international was zelf ook wel toe aan een nieuwe uitdaging. Na maandenlang wachten is het de Engelse Championship geworden. Leeds United is de nieuwe bestemming. Bij Leeds tekende de middenvelder een contract voor 1 seizoen met een optie voor nog eens een jaar.

Niet alleen Leeds United maar ook het Red Bull Salzburg van Ricardo Moniz had interesse in de middenvelder. Vayrynen kiest echter bewust voor Leeds United dat ambities heeft om terug te keren naar de Premier League. Eerder legde Leeds United ook al Mikael Forssell vast, ook al een international van Finland die enige tijd zonder club zat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!