Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek denkt aantrekken nieuwe doelman


14 september 2011 - AZ contracteert wellicht Niki Maenpaa. De Finse doelman zit na de degradatie van Willem II zonder club en kan de club helpen in haar zoektocht naar een extra keeper. Joey Didulica staat namelijk al langer buitenspel.

"Omdat het met Joey Didulica langer gaat duren, zijn we op zoek naar een keeper. Het zou best kunnen dat Niki ons voor de komende tijd uit de brand gaat helpen", aldus trainer Gertjan Verbeek in De Telegraaf. Volgens Didulica zit de aan zijn nek geblesseerde Didulica in Australie vanwege familie-omstandigheden. "Hij zou eind augustus terugkomen, maar dat wordt schijnbaar half oktober."

"De directie probeert nu met hem in contact te komen, want wij willen ook weten waar we aan toe zijn. Iedereen weet dat zijn contract eind dit seizoen afloopt. Wij moeten dus met hem praten over de nabije toekomst, maar ook over de langere termijn", zo besloot Verbeek.

Bij AZ is op dit moment Esteban Alvarado eerste keeper. Verder kan Verbeek een beroep doen op de ervaren Erik Heijblok en de jonge Hobie Verhulst.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!