Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax begint Champions League met gelijkspel


14 september 2011 - Ajax is de groepsfase van de Champions League begonnen met een gelijkspel. In de eigen Amsterdam ArenA eindigde het treffen met Olympique Lyon in 0-0.

Ajax begon fel maar kon in die openingsfase geen grote mogelijkheden verkrijgen. Naar mate de eerste helft vorderde kwam Olympique Lyon, dat een aantal basisspelers door blessures moest missen, steeds beter in de wedstrijd. Er waren ook goede kansen voor Gomis en Bastos maar beide spelers hadden het vizier niet op scherp staan. Aan de andere kant was er een goede kopkans van Miralem Sulejmani die minimaal op doel had gemoeten. Nu ging de inzet van de Servische aanvaller naast.

Ook na rust was Olympique Lyon gevaarlijk. Een uitstekende redding van Vermeer leverde niet de 1-0 van Bastos op. De Braziliaan, in het verleden nog actief voor Feyenoord, kon oog in oog met Vermeer opduiken maar de doelman won die strijd. Na die grote mogelijkheid was er een periode dat Ajax controleerde en de beste kansen kreeg. Onder andere Eriksen en Sigthorsson hadden in die fase de kans om de score te openen, de Franse doelman Hugo Lloris stond een doelpunt in de weg.

In de slotfase was het weer Olympique Lyon dat gevaarlijk werd. Kansen waren er voldoende maar gescoord zou er niet meer worden. Het duel eindigde dan ook zoals het om 20.45 uur begon: 0-0. Elders in de groep won Real Madrid het uitduel met Dinamo Zagreb met 1-0.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!