Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wisgerhof: 'Zitten niet in een gemakkelijke poule'


15 september 2011 - FC Twente wacht vanavond een zware kluif als het op bezoek gaat op Craven Cottage. Het Fulham van manager Martin Jol is de eerste tegenstander van de Tukkers in de groepsfase van de Europa League.

"Het zal wel een hele lastige wedstrijd worden. Zij kopen bij ons de spelers weg, dus dat zegt genoeg over de club Fulham", aldus Wisgerhof in gesprek met Voetbal International. De aanvoerder van FC Twente vervolgde: "Maar wij hebben vorig jaar bewezen hele goede wedstrijden in Europa te kunnen spelen. We hebben geen makkelijke poule met Odense BK en Wisla Kraków, maar ik denk wel dat we die door kunnen komen."

Wisgerhof zag steunpilaren als Theo Janssen (Ajax) en Bryan Ruiz (Fulham) vertrekken. Ook Nacer Chadli ontbreekt door een blessure. Toch heeft Wisgerhof veel vertrouwen in de vervangers van het drietal: "Ze hebben zeker voldoende kwaliteit."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!