Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV begint Europa League met zege


15 september 2011 - PSV is de groepsfase van de Europa League begonnen met een 1-0 zege op Legia Warschau. In het Philips Stadion maakte Dries Mertens het enige doelpunt van de wedstrijd. Daarmee was de kleine Belgische dribbelaar opnieuw belangrijk in een wedstrijd in het nog zo prille seizoen.

Mede door de strenge veiligheidsmaatregelen was het Philips Stadion vanavond maar mager bezet. Het deerde de pret voor de aanwezige fans (waaronder ruim 1700 uit Polen) echter niet. PSV begon goed en was de bovenliggende partij. De 1-0 van Dries Mertens na 21 minuten spelen lag in de lijn der verwachting.

Ook Legia kreeg kansen. In de tweede helft probeerde het ook op gelijke hoogte te komen. Hierdoor kwam er meer ruimte voor PSV dat daar veel te weinig mee deed. Anders had de ploeg van Fred Rutten vandaag zeker een grotere overwinning op de Poolse topclub kunnen boeken.

Elders in de groep eindigde het treffen tussen Hapoel Tel Aviv en Rapid Boekarest in 0-1 voor de Roemeense club. Beide clubs eindigde het duel met een man minder.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!