Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guidetti blij met spitsentrainer Roy Makaay


16 september 2011 - Een debuut in de basis bij Feyenoord in De Kuip lonkt voor John Guidetti. De Zweedse aanvaller debuteerde vorige week al als invaller in het met 3-1 gewonnen duel in Breda tegen NAC en scoorde daarin direct.

Zaterdag komt De Graafschap in Rotterdam-Zuid op bezoek. "Ik hoop het publiek van Feyenoord snel te laten zien wat ik werkelijk kan", aldus Guidetti in gesprek met het Algemeen Dagblad. Na afloop van de training van donderdag kreeg Guidetti samen met Guyon Fernandez nog extra afwerkvormen onder leiding van Roy Makaay.

"Natuurlijk ken ik Roy Makaay, hij was een grote speler", aldus Guidetti. "Ik ben net een spons, wil zo veel mogelijk leren van mensen die weten waar ze over praten. Ronald Koeman is een grote naam in de internationale voetbalwereld, maar Makaay heb ik ook vaak genoeg aan het werk gezien."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!