Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax tijdje zonder Miralem Sulejmani


16 september 2011 - Ajax moet het enige tijd doen zonder Miralem Sulejmani. In het Champions League treffen met Olympique Lyon liep de recordaankoop van de Amsterdammers een hamstringblessure op. Vermoedelijk staat de Servische aanvaller ruim een maand buitenspel.

"Het leek alsof er een mes in mijn hamstring werd gestoken", aldus Sulejmani in gesprek met De Telegraaf. "Ik voel me verdrietig, omdat er een belangrijke maand aankomt en ik betekenisvol wil zijn voor Ajax." Hierdoor mist Sulejmani onder meer wedstrijden tegen PSV en FC Twente.

Sulejmani baalde ook van het moment waarop hij de blessure opliep. "Kolbeinn Sigthórsson gaf me een perfecte assist, maar doordat het in mijn linkerhamstring schoot, kon ik niet beter schieten. Het was dé kans op 1-0. Toen ik op de grond lag, wist ik dat ik die had gemist en een vervelende blessure had."

Van een scheuring is geen sprake. "Er is gelukkig geen sprake van een scheur. De hamstring is alleen wat overstrekt en de pijn wordt al wat minder."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!