Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frank de Boer baalt van zwaar programma


16 september 2011 - Frank de Boer is niet blij met het programma van Ajax de komende weken. Het zal naast de Champions League-campagne ook PSV, FC Twente, Groningen, AZ en Feyenoord als tegenstanders treffen.

'Ik heb me daar in de aanloop naar het seizoen niet zo mee beziggehouden', stelde Frank de Boer. 'Dat is misschien mijn onervarenheid. Volgend seizoen moet ik misschien wel mijn vinger opsteken bij de KNVB.' Na zes wedstrijden in de Champions League speelt het vijf keer uit. Onder andere PSV, FC Groningen, NEC en FC Utrecht zijn daarin de tegenstanders. Alleen op 23 oktober speelt het thuis als het in de Amsterdam ArenA aartsrivaal Feyenoord ontvangt.

De Boer ziet geen complot tegen zijn club. 'Maar voor het Nederlandse voetbal is het belangrijk dat we in Europa goed presteren. Dan is het vervelend als je heel veel toppers moet voetballen terwijl je ook in Europa punten moet verdienen. Ik zeg niet dat we makkelijk bij NEC winnen. Maar wij hebben de komende weken wel een heel zwaar programma.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!