Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV - Ajax eindigt in 2-2


18 september 2011 - De eerste topper in de Eredivisie is onbeslist geeindigd. In het Philips Stadion eindigde het treffen tussen PSV en Ajax in 2-2. PSV had de betere kansen maar wist dat niet om te zetten in een overwinning.

Al na twee minuten spelen opende PSV de score. Na een snelle actie op de linkerkant van Pieters en Mertens was het Tim Matavz die oog in oog met Kenneth Vermeer kon opduiken. De Sloveen twijfelde niet en zette PSV op een 1-0 voorsprong. Ook na de openingstreffer bleef PSV fel spelen en liet het Ajax niet in haar spel komen.

Langzaam kreeg Ajax iets meer grip op het duel en werd men gevaarlijker. Breekpunt in het duel was een zware blessure van PSV-doelman Tyton. Het spel lag bijna 15 minuten stil nadat Tyton ongelukkig in botsing was gekomen met zijn eigen verdediger Derijck. Tyton kon het duel niet meer vervolgen en moest vervangen worden door Sinouh. Vlak na de hervatting van het duel was het Sigthorsson die slim profiteerde van de onrust in de PSV-defensie.

Na rust kwam PSV opnieuw op voorsprong. Gregory van der Wiel kon Dries Mertens niet houden en maakte een domme overtreding in zijn eigen zestien. De warrig fluitende Bjorn Kuipers was nu wel duidelijk van zijn zaak en kende PSV een strafschop toe. Het was Georginio Wijnaldum die de penalty wist te benutten. Na de 2-1 kreeg PSV voldoende kansen om de voorsprong verder uit te bouwen. Zo was Matavz twee keer dichtbij. Elf minuten voor tijd was het echter Ajax dat scoorde. Invaller Bulykin was de gevierde man.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!