Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ boekt zege in Waalwijk


18 september 2011 - AZ profiteerde vandaag optimaal van het puntverlies van Ajax en PSV. De ploeg van Gertjan Verbeek won op bezoek bij RKC Waalwijk met 2-1. Matchwinner werd Charlison Benschop die in het verleden nog actief was voor RKC Waalwijk.

Al vanaf de aftrap liet AZ zien wat vandaag haar intenties waren. Het resulteerde al snel in de openingstreffer. Na een overtreding van Ramos op Altidore in de zestien van RKC kon Rasmus Elm een strafschop nemen. Elm deed het zoals verwacht en daarmee opende hij in Waalwijk de score.

RKC Waalwijk bleef ook na de achterstand van zich afbeten en verstopte zich niet voor AZ. Nog voor rust kwam RKC Waalwijk terecht op gelijke hoogte. Het was Ajax-huurling Geoffrey Castillon die kon scoren nadat er dom balverlies op het AZ-middenvelder was geleden. Na rust kreeg AZ een aantal goede mogelijkheden maar bleef een doelpunt uit. Ditmaal was Benschop de gevierde man.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!